mandag den 19. oktober 2009

The Sartorialist


The Sartorialist startede i 2005 som en blog hvor en tidligere salg- og marketingsmedarbejder i modeindustrien lagde fotos ud af mennesker som han fotograferede på gaden i New York. I dag fire år efter er bloggen af Time Magazine blevet kåret som en af 100 mest indflydelsesrige kilder i modeverdenen.6 kommentarer:

 1. Næsten hver dag går jeg ind på hjemmesiden "gademode.dk" som minder rigtig meget om den her blog, den er bare dansk, billeder fra Århus og København, men der er også en del billeder fra London, Paris mm. Jeg synes det er en rigtig god idé at lave den slags sider så der kan blive sat noget fokus på mode som folk selv skaber og som bliver gået med. "Du behøver ikke eje en million for at være med på moden".

  SvarSlet
 2. js det er rigtigt ideen minder meget om hjemmesiden "gademode.dk" eller omvendt.. Det er i hvert fald en rigtig fed ide.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker, når de vælger streetfashion som inspiration, for der findes bare så mange mennesker rundt om på gaderne, der har en mega fed stil. Alle kender vel det der med, at man pludselig ser en gå forbi, hvorefter man bare tænker: wow, fordi personens stil var helt unik.

  SvarSlet
 4. I. Love. It!

  www.lookbook.nu er også en af mine yndlings, samt http://www.facehunter.blogspot.com/
  Begge er kvalitets overspringshandlinger, når man ikke er i stand til at lave lektier og afleveringer.

  SvarSlet
 5. Var lige inde for at tage et kig, og jeg må indrømme at denne nu er med på min top 3 af denne slags streetfashion-sider..
  Der er god grund til at omtalen har været så god som den har!

  SvarSlet
 6. Synes det er super fedt at der sættes fokus på tilfældige folk der har en unik og anderledes stil, istedet for at begrænse begrebet "mode" til det der blive vist på de mest berømte catwalks. Jeg har selv været rimelig facineret af siden hel-looks.com, som vel kan kaldes den finske version af gademode.dk og the satorialist. Billederne på denne side er taget i Helsinki.

  SvarSlet