onsdag den 21. oktober 2009

Mosaiktegning, resumé:

Hovedmotiv: EN FØDSEL (foto)
Hvem finder det rette foto i sort/hvid?

Mosaiktegninger :
Vi skal ialt bruge ca. 540 tegninger med motiver af robotter, kunstige menneskedele, proteser, ..kort sagt alt vedr. det kunstige menneske.
Robotmotiverne tegnes/males med sort/hvid/blyant/tush på skitseblokkene A5
(18,5 x 14,75 cm)

Japansk robot tilbereder sushi, se mere på http://beep.tv2.dk/bytags.php/tags-robotter.html

Thomas

3 kommentarer:

  1. Jeg synes idéen er god. Men hvorfor skal robotter lave det? Det kan spare menneskernes tid men jeg synes det er uhyggeligt at vi udvikler mere og mere på robotterne så de kan flere og flere ting som mennerskerne kan. Der er ved at blive udviklet en robot som skal kunne "tænke" sig selv til hvad mennesker vil have. Fx. når du kommer hjem fra arbejde laver din robot lige en kop kaffe til dig fordi det "ved" den godt du vil have. Jeg er bange for hvilken verden vi kommer til at leve i hvis vi udvikler så mange robot ting.

    SvarSlet
  2. Ja det er en uhyggelig tankegang.. i en bog jeg læste fra 1800 tallet der bl.a. handlede om en landmand, sagde landmanden, at der vil komme en dag, hvor maskinerne trækker sig selv uden hjælp fra heste.. og det skete jo..

    SvarSlet
  3. jeg syntes det er en rigtig god ide. kan rigtig godt lide ideen med at sætte fødslen overfor robotter, det giver meget stof til at tænke over vores verden.

    SvarSlet