fredag den 28. august 2009

Nephew og Papfar

Søren Behncke alias Papfar er gæstelærer på BGK på onsdag hvor han fortæller om egne værker

Her en video Papfar har lavet med musik af Nephew fra 2009

10 kommentarer:

 1. Rigtig fed film, man kan se, hvordan man kan bruge alle mulige effekter i en film/musik video, f.eks. stopmotion effekten er vildt fed, og den giver noget til videoen, som man ikke vil være foruden. Videoen viser også folk, hvor enkelt det kan være, at lave sådan en video, når man kommer "bag facaden" og ser hvordan de bygger hele stopmotion funktionen op.

  SvarSlet
 2. Rigtig fed video. Den giver et godt indblik i hvor simpel stopmotion egentlig kan være, hvilket kun er positivt. Inspirerende.

  SvarSlet
 3. Jeg tycker om bogstaverne. Applause til dem.

  SvarSlet
 4. Jeg var helt facineret af, at de havde hele forløbet med i videoen. Man bliver inspireret.

  SvarSlet
 5. jeg holder personligt meget af dansk musik, og også selvom det bliver sunget på engelsk. Det der gjorde størst indtryk på mig i din video, var helt klart den "primitive" proces. Orderne (eks. uenig, någen? osv) var fedt klippet - det gik rent ind hos mig. Det er hvad jeg huske efter bare at have set den første gang. nu vil jeg give den en gang gas til - for det fortjener den -for det er en video med smæk å!

  SvarSlet
 6. rigtig fed video. det er godt at den både viser hvordan stop-motion laves og viser det færdige resultat, hvor huser synger. det giver et godt indtyrk af hvor simpelt virkemidler der kan bruges får at få et rigtig fedt resultat.

  SvarSlet
 7. Jeg bliver ikke fanget på samme måde som noget af det andet Papfar har lavet. Men det er en fed ide at gøre stop-motion film så enkelt.

  SvarSlet