fredag den 9. december 2011

December update

I går var enden på et 2 måneders tematik-video projekt med Orkester Efterskole-eleverne med Sophie Hjerl. Det virker somom flere af BGK elever har fået hul igennem til video-verden, og det var et rigtig godt resultat af hårdt arbejde. Vidoerne vil blive vist på storskærm, på siden af musikhuset i Holstebro fra kl 15.15 den kommende mandag og hver dag helt frem til nytår.
Der er også udsigt til at nogle måske bliver smidt på youtube og i så fald skal jeg få linket til dem!
Men tag et sving forbi musikhuset og se vores arbejde!

Det næste projekt der gør sig gældende den næste tid på BGK er en opgave der går ud på at formulere en konkret opgave for sig selv. Det er en god øvelse, om at tage det der optager ens interesser lige nu og gøre det til en projekt og udarbejde nogle arbejds metoder, og vælge ét bestemt medie man vil arbejde med.
Jeg ser frem til at arbejde med noget mere individuelt!

Ellers går tingene sin vante gang på BGK, og alting forløber stille og roligt.
Projekt rengøring hver Onsdag er begyndt. forløbeligt går det vidst ikke sindsygt smooth, men der er vel håb forude!

Jeg vil slutte af med et lille link DTA's hjemmeside hvor der i denne uge blev oprettet personlige elev-profiler, hvor eleverne blandt andet har adgang til egen blog, for at se dem gør du således at du kigger i oversigten over de forskellige linjer, og så videre ind på den sektion der hedder "elever" og derfra kan du se billeder af de nuværende elever, og nedenunder deres billeder er der navn/årgang etc. og der trykker du, op hopla! så er du på elev profilen. Link: http://talentakademi.dk/

- Mynte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar