torsdag den 13. oktober 2011

Hey ho, Im on the road!

...Og du kan tro det var en hyggelig dag i går på lynfabrikken i Århus, solen skinnede og BGK'erne var i humør, så det var en rigtig dejlig oplevelse!

Vi startede med at ankomme til Lynfabrikken hvor vi fik en lille guidet tour rundt om faciliteterne derinde, det indebar, skov-brænde stabler, fancy design, london som grundsten og en masse dejlig hyggelig atmosfære. Lynfabrikken er en instituion for selvstændige i et dynamisk, social miljø hvor du lejer dit eget hjørne af "fabrikken", det lader til at fungere ganske godt! det var et forum med designere, forfattere, journalister etc. I den dur.
Vi fik en lille smagsprøve på hvad det er man laver som selvstændig designer i forbindelse med jobs med store firmaer, mindre firmaer og privat personer. Hende der ulejligede sig at bruge tid på os var grundlæggeren af sin egen virksomhed der hed Grass.
Vi arbejdede efterfølgende med at skabe et logo til et erhverv eller et firmer, eller et koncept vi havde trukket. Jeg trak "MALER/maler" (de store bogstaver stod ligeså på lappen jeg trak, de var store for at understrege effekten af det vi kunne vælge at fremhæve når nu vi skulle udvikle et image) Efter brainstorming, og leg (vigtig del af processen) kom vi med nogle bud på virkemidler, tanker, udseende og så videre.

Hendes sidste hastige indputs til os var en video hvor John Cleese, hvori han formodentlig holdt fordrag om hans skrive-processer og om at være i "open mode" når man er i den første del af et projekt, og skabe rum til kreativitet og turde føle ubehag over det ufærdige, uventede og fejlbarlige, for at kunne skabe noget originalt og gennemført.
Det var en kort version.

Vejen hjemad i toget mod lille Holstebro stod på banebrydende brainstorming
om vores upcomming App(likations) Café!
Jeg kan ikke afsløre andet end at det bliver stort,
og jeg vil råde alle til at holde øje med Apps og café plakater ude i byen! Det bliver for fedt.


Jeg kan ikke fortælle mere lige nu! Min vej går endnu engang sammen med de dersens BGK'ere mod Vejle filmfestival, 14.30!

Hold jer informerede!
- MynteIngen kommentarer:

Send en kommentar