fredag den 18. september 2009

Performa 07

Højdepunkter fra den store performancefestival Performa 07

5 kommentarer:

 1. Jeg synes der er nogle rigtig fede elementer i filmen og noget inspiration at hente. Men selve film klipningen synes jeg er vildt forvirrende, den klipper hele tiden rundt til et nyt billede, så jeg nærmest ikke når at se hvad der sker. Det synes jeg er lidt ærgeligt.

  SvarSlet
 2. Det har uden tvivl været en spændende festival, med maange syrede indslag. Med så korte uddrag af indslagene, er det jo svært at fatte en mening med tingene, hvis der er en sådan, men spændende ser det sgu da ud!

  SvarSlet
 3. Synes slutningen fungerer rigtig godt, og at man følger nogle af de samme performances i små klip gennem hele videoen. Er især vild med de der foregår ude i det offentlige rum, de formår nemlig at ramme publikum der normalt ikke ville se sådan noget, hvorimod de der foregår på et teater kun henvender sig til folk der allerede ER interesseret i performance..

  SvarSlet
 4. Ret cool film.. klart den mest interessante af de 3, men det er svært at følge med de mange klip, som kommer hele tiden.

  SvarSlet
 5. Det virker til at have været en vildt fed festival, noget man nok egentlig burde tjekke ud på at tidspunkt. Nogle af tingene så klart mere syrede og interessante ud end andre, men det er da super fedt at der er en sådan festival. Synes også det er rigtig godt at nogle af de forskellige performances foregår i det offentlige rum, da det skaber en anderledes stemning, men der er også noget helt intens over scene performances efter min mening.

  SvarSlet