fredag den 25. september 2009

Anoush Abrar

Den Iranske billedkunstner og fotograf Anoush Abrar bosat i Schweitz.

"Vénusia private Room" 2002 er en serie fotografier af unge piger i deres eget værelse


"Real Dolls" 2003 er et projekt hvor Abrar har problematiseret og udforsket sexindustriens dukker.Projektet viser en lang række "dukker" fotograferet i situationer og på en måde så de umidelbart aflæses som levende kvinder. Det hele er konstrureret, og Asbrar sætter spørgsmålstegn ved hvad der er sandt og falsk samt virkelighed og ideal

på Abrar's egen hjemmeside kan i se flere arbejder og projekter af Abrar:
htp://www.anoush.ch

3 kommentarer:

 1. En interessant kunstner synes jeg. Når man kigger på hans bestillingsarbejder er det vanvittigt smukke fotografier. Og ligeså smukke som de er, ligeså vamle er mange af hans "egne" ting. Specielt frastødende synes jeg den der dansende "prinsesse" var, håber så'n at det er fuldstændig konstrueret! Han tager nogle meget vigtige og "brandvarme" emner op, og det kan jeg virkelig godt lide ham for.

  SvarSlet
 2. Den serie der er med realdolls - de der utroligt livagtige lovedolls - finder jeg vildt spændende, da de på billederne virker levende på deres egen måde. Selvom de egentlig er utroligt døde på billederne, gør deres livagtighed dem alligevel til en slags mennesker. De er vildt uhyggelige!
  (Evt. tjek den her dokumentar om realdolls med mænd, der lever med deres dukker, som om de var levende http://www.youtube.com/watch?v=Xrvbj2aRT1I)

  SvarSlet
 3. Syntes at hans serie med de der 'real dolls' var rimelig vild. Specielt det billede ovenfor. Jeg var overbevist om at det var en rigtig kvinde indtil jeg læste det modsatte. Den var også rimelig creepy den der dokumentar vi så med dem i torsdags...

  SvarSlet