søndag den 29. juli 2012

BGK starter op igen efter "sommerferie"

Om en lille måneds tid, starter BGK op igen til et nyt skoleår, der blandt andet står på nye ansigter og en ekstra dag om ugen.
Vi glæder os til at møde alle jer nye! 
- og jer gamle for den sags skyld!

En bunke blandede gamle og nye elever har i de passerende 4 uger haft fuld knald på.
Vi havde vores gæve gruppe af parade folk der gik kunst optog i roskilde pågade og senere på roskilde festival 2012.  Som om det ikke var nok har 5 nye og gamle elever haft gang i et alternativt radioprojekt "Radio Rethink" som de var blevet huntet til at lave på spejdernes lejr 2012, alle syv dage. Radio-magerne var: Morten Kromann, Mathilde Bjerre, Ida Hyllested, Jakob Bro og  Jens Ardal.
De har haft fuld blæs på og kan her til morgen takke af for 7 dage i luften, på deres hjemmelavede radio station. Jeg synes de er for seje.

Med det sagt har BGK - parade folkene virkelig også sørget for at en unik oplevelse i Roskilde denne sommer! Tak til alle der var med, jeg - personligt håber i kan genskabe successen til næste år, hvor en ny bunke BGK elever kan få samme fede oplevelse.

Her har jeg nogle lånte billeder fra Radio Projektet "Radio Rethink":Det sidste er et billed fra en af Radio Rethinks workshops som bla.a. indeholdte en parade.

Billeder på ACTA paraden på Roskilde:Ingen kommentarer:

Send en kommentar