søndag den 18. marts 2012

Anders Morgenthaler aflagde besøg.

De sidste par uger har været en karavane af indtryk, udtryk, intensive forløb og personer af så stærke karakterer at jeg må erkende mig til ydmyghed.

I forrige weekend havde vi Anders Morgenthaler ude i et drastisk weekend forløb hvor, for mange af de deltagende elevers vedkommende, blev vendt op og ned på deres verdner.
Anders tog ambitiøst fat i alle de emner der er svære, tabu overskyggede og barske; At sælge sig selv som person af kunsten, sin kunst, og stort set alle former for kunstarter. At turde se offentligheden i øjnene og eje et lokale, verbalt, nonverbalt. Det var for nogle af de unge elever en mundfuld af en anden verden. Anders Morgenthaler beherskede at holde et vedvarende fokus og engagement der gjorde at de fleste af eleverne gik derfra med en godt og grundigt rystet grundvold.
Eleverne gav senere udtryk for at de havde fået utroligt meget ud af kurset og der opstod samtaler man sjældent får lov til virkelig at forholde sig til.
Der opstod samhørighed og fortrolighed blandt gruppen af eleverne og Ander Morgenthaler,
og nogen blev rippet så meget åben at der forhåbentligt kunnes heles tiltrængte sår.
Det var en følelses ladet weekend med plads til individer, og den virkelige verden som kunstner.

Jeg vil personligt sige rigtigt mange tak til Anders Morgenthaler for den interesse han viste for os, og for en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar