søndag den 5. februar 2012

VIdeo/fortæller projekt, d. 4-5. Februar.

En lille beretning fra en træt, hjemkommet BGK'er, omkring weekendens video/fortæller forløb på Vestjyllands Højskole!

Vi ankom igår med toget på Ringkøbing station morges ved en ti tiden og startede ud med en lille introduktion om dagens forløb og hvordan projektet med de unge fortællere skulle arte sig og vi fik med stor indlevelse hørt de historier vi skulle ligge visuelle eskapader op imod.
de endelige videoer har til formål at oplyse de unge spejdere, til det kommende spejdertræf, om Holstebro's, arv, kultur og skrøner fra gamle dage!
Senere blev vi sat sammen, kunstner og fortæller, og der blev skabt ideer og blev udvekslet talenter. Det lod til at både forfattere og kunstnere gik godt i spænd, og fik noget ud af samarbejdet. Der var god stemningen og god arbejdsmoral, og gejst for projektet. Det summede af godt humør. Senere blev der samling, og atter indtalt historierne.
Nu har vi - kunsterne taget ideerne og det vi har fået filmet under armen med hjem til BGK, Holstebro, og går i gang med finpudsning og alt nips og klippe arbejdet.
Vi forventer at være færdige inden februar ender ud, og selvfølgelig en masse gode videoer når projektet er lakket mod enden!

Udover projekt, arbejde og udveksling, var det et rigtigt hyggeligt ophold set fra mine øjne.
En hyggelig arbejdsatmosfære, godt selskab, og for ikke at forglemme vidunderlig madbord hele vejen! Vi sluttede i går af med rødvinshygge og feststemning!

Alt i alt en god oplevelse!

kolde vinterhilsner

Mynte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar